REVIEWS


Reacties

Lydia Wildeman
4 maanden geleden

Net mijn pakje ontvangen👍Zo leuk en mooi verpakt, top 😀ben er echt blij mee met de plantenhanger, mooie kleur rood! En zo schattig die korenaren in voetje van klei, echt mooi bedacht! Vakwerk en met veel aandacht gemaakt en verstuurd! Dank je Danique 😘🙋

Sas van de Ven
8 maanden geleden

Super blij met het ontvangen pakketje, echt een cadeautje.
Spulletjes zijn ook echt leuk! Top!!!!

Trix
8 maanden geleden

Danique heeft voor mij een plantenhanger gemaakt waar ik onwijs blij mee ben! Ook gaf ik er eentje cadeau die erg goed in de smaak valt :) ik ben fan!

Iris
9 maanden geleden

Vorige week heb ik een aantal cadeau zakjes en stickers besteld voor mijzelf. De producten worden leuk verpakt en er zit een klein handgeschreven kaartje bij je bestelling. Dit maakt het erg persoonlijk! Ook leuk om iemand anders cadeau te doen. Ik zou hier zeker vaker nog iets bestellen!

Hermine
9 maanden geleden

Zo'n 2 weken terug de giftbox besteld als cadeautje voor mijzelf. Heel snel binnen en alles even leuk ingepakt en een lief kaartje erbij, echt een cadeautje dus. Heel blij mee.

Kita Monshouwer
9 maanden geleden

Hele mooie producten in de webshop. Ik heb stickers en cadeau zakjes gekocht. Je producten worden altijd heel mooi met zorg en liefde ingepakt. Eerder heb ik plantenhangers bij Danique gekocht en ben daar nu nog steeds heel erg blij mee. Als je voor iemand een uniek cadeau zoekt ben je bij Niek Handmade altijd op het goede adres !
-x-

Hetty van Beek
9 maanden geleden

Hoi niek handmade, planten hanger besteld. en kado gegeven.
De ontvanger is er super blij mee.
Heel veel succes met de verkoop via de website die overzichtelijk is!!!

Lydia Wildeman
een jaar geleden

Mijn airplantje hangt in zijn mooie hanger nu een paar maanden bij mij aan de muur. Iedere keer als ik het zie en/of verzorg met de bijgeleverde speciale plant voeding, glimlach ik! Ben er blij mee, zo schattig en knap gemaakt! Het cadeautje begint al bij de ontvangst! Perfect hoor! De website is supergoed in elkaar gezet en ik adviseer iedereen daar eens om te gaan kijken voor een echt bijzonder cadeau! Succes!!

Reactie plaatsen